ΥΛΙΚΑ:
1 βιτάμ.
1 ζαχαρούχο
κακάο
2 πακέτα μπισκότα
πτι-μπερ ή μιράντα
1 φλιτσάνι καρίδια.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε το βούτυρο με το μιξερ. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και το χτυπάμε.Στη συνέχεια ρίχνουμε το κακάο και ανακατεύουμε πάλι. Σε ένα μπολ σπάμε τα μπισκότα και τα ραντίζουμε με λίγο γάλα ή χυμό. Στα μπισκότα ρίχνουμε την κρέμα που φτιάξαμε και τα καρύδια και τα ανακατεύουμε το μείγμα. Στρώνουμε τη λαδόκολα και τοποθετούμε σ'αυτή το γλυκό μας.Πασπαλίζουμε με ινδοκάριδο και το βάζουμε στο ψηγείο. Καλή επιτυχία! ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΡΟΥΝΟΓΛΟΥ
1 βιτάμ.
1 ζαχαρούχο
κακάο
2 πακέτα μπισκότα
πτι-μπερ ή μιράντα
1 φλιτσάνι καρίδια.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε το βούτυρο με το μιξερ. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και το χτυπάμε.Στη συνέχεια ρίχνουμε το κακάο και ανακατεύουμε πάλι. Σε ένα μπολ σπάμε τα μπισκότα και τα ραντίζουμε με λίγο γάλα ή χυμό. Στα μπισκότα ρίχνουμε την κρέμα που φτιάξαμε και τα καρύδια και τα ανακατεύουμε το μείγμα. Στρώνουμε τη λαδόκολα και τοποθετούμε σ'αυτή το γλυκό μας.Πασπαλίζουμε με ινδοκάριδο και το βάζουμε στο ψηγείο. Καλή επιτυχία! ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΡΟΥΝΟΓΛΟΥ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου