Eίμαστε οι μαθητές του Ε2 του 2ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας και όπως η σαΐτα τρυπώνουμε παντού και μαθαίνουμε πολλά.....

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΑΣ

Στην τάξη μας η δασκάλα μας σκέφτηκε να κάνουμε ένα γιγάντιο δέντρο το οποίο είναι φτιαγμένο από χαρτί. Μας ανέθεσε  να ζωγραφίσουμε λουλούδια από χαρτί ακουαρέλας και να τα ζωγραφίσουμε με έντονα χρώματα. Ζωγραφίσαμε εκείνη την ημέρα τουλάχιστον 25 λουλούδια  και τα κολλήσαμε προσεκτικά πάνω στον κορμό που έφτιαξε η κυρία μας. Γιατί το δέντρο μας,μας βγήκε μικρο η κυρία μας είπε να κάνουμε και άλλα πολλά για να το φτιάξουμε πιο στρογγυλό και μεγάλο για να δείχνει πιο ωραίο. 'Οταν τελειώσαμε το δέντρο της τάξης μας της κυρίας της ήρθε μια ιδέα. Να φτιάξουμε άλλο ένα έξω από την τάξη γιατί ήταν λίγο άχρωμα από έξω. Από την επόμενη ημέρα  φέρναμε πολλά λουλούδια όλα τα παιδιά της τάξης μας και έτσι το είχαμε τελειώσει σε τουλάχιστον 2 ημέρες. Τα δέντρα που φτιάξαμε ήταν ύψος τουλάχιστον 2,6 μέτρα και δεν είχαν μεγάλο πάχος. Εμείς προσπαθήσαμε με κόπο και ιδρώτα να το φτιάξουμε και να το τελειώσουμε γρήγορα. Η προσπάθειά μας ανταμείφθηκε με της ωραίες εντυπώσεις των δασκάλων.Είμαστε περήφανοι για αυτά τα ωραία αυτά δέντρα.

Στεφανίδου Σοφία

8 σχόλια:

  1. Τέλειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Με αγάπη o κρυφός θαυμαστής σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή